Nederlands Français English Deutsch
Home
       • Home    • Even voorstellen    • Mijn filosofie    • LIFE COACHING    • NLP    • Reiki    • Tarieven    • Contact    • Gastenboek   
 

'Imagination is more important than
knowledge. It is the preview of life's
coming attractions.'

( Albert Einstein )


Even voorstellen

DRIES DEBAERE (° BE-15 december 1983)

Van harte welkom op mijn site, blij dat u mij gevonden hebt !

CURRICULUM

  • 2018 : Transcendente Meditatie (TM) - inwijding (Maharishi Institute of Vedic Science, Brussel)
  • 2012: start opleiding Academische BACHELOR PSYCHOLOGIE - Open Universiteit Nederland - Studiecentrum Kortrijk - KULAK / UA (Universiteit Antwerpen)
  • 2010: gediplomeerd LIFE COACH, "Life and Work", Noordhoek, Nederland
  • 2007-2008: diploma NLP-PRACTITIONER, "Centrum Gea", Gent - "New York Training Institute for NLP"
  • 2008: diploma REIKI-MASTER
  • 2006-2008: diploma MASSAGETHERAPEUT, "het Zomerhuis", Antwerpen
  • 2001-2005: diploma MASTER HANDELSWETENSCHAPPEN, "VLEKHO", Brussel

Ik studeerde af in 2005 als MASTER/Licentiaat in de HANDELSWETENSCHAPPEN aan de VLEKHO te Brussel.

In 2006 begon ik me actief toe te leggen op massage via de 2-jarige opleiding tot MASSAGETHERAPEUT in de massageschool “Het Zomerhuis” te Antwerpen die ik in 2008 succesvol beëindigd heb. Daarnaast ben ik sedert juni 2008 REIKI-MASTER en NLP-PRACTITIONER.

Deze opleidingen integrerden zich meer vanaf 2010 toen ik startte met de opleiding tot LIFE COACH in Nederland. In 2012 besloot ik een grote stap te zetten door terug te gaan studeren en dit in combinatie met mijn fulltime job als Office Manager in een wegenbouwbedrijf. Ditmaal koos ik doelbewust voor de Academische Bachelor in de PSYCHOLOGIE via het zelfstudieprogramma van de Open Universiteit Nederland.

Ik omschrijf mijzelf als een "Life & Soul Coach" oftewel, het mogen inspireren, motiveren van mensen om hun eigen passie te leren verwezenlijken via communicatie op hartsniveau, hetgeen mijn missie is. Ikzelf ben hoogsensitief of HSP zoals dat heet. Vandaar mijn aantrekking tot het werken op gevoelsniveau met andere hoogsensitieve mensen via gesprekstherapie.  Deze vorm van coaching is uniek in België aangezien de bestaande coachingsopleidingen bijna volledig rationeel, zakelijk en/of teveel oppervlakkig-georiënteerd zijn - vaak zonder gevoel -. Bijgevolg kan de cliënt in kwestie zelden daadwerkelijk worden "wakkergeschud" of "geraakt worden in zijn/haar kern" om NU concrete beslissingen te leren nemen voor zichzelf.

Voorgeschiedenis


Reeds sinds mijn studieperiode voelde ik dat er vanbinnen een zeker tekort was, ik voelde duidelijk dat ik mijn échte passie nog niet gevonden had.  Ik startte dan ook mijn zoektocht vanuit het verlangen om deze leegte op te vullen en kwam zo in 2003 voor de eerste maal in aanraking met reiki toen ik nog in Leuven op kot zat.

Ik nam vanaf 2003 deel aan diverse workshops en cursussen in binnen- en buitenland  gaande van  Emotioneel Lichaamswerk over Tai ‘ Chi tot Meditatie, Avatar-bewustzijnstraining, Oneness blessing (deeksha), Seminars (The Opus, The Secret...) en Psychodynamica.

Ik wist dat ik “mijn” richting gevonden had en ik raakte dan ook meer en meer geboeid door bewustwording- en zelfontplooingscursussen vanuit een innerlijke “drive” om hier later professioneel iets mee te gaan doen.
 
Van toen af aan kwam ik ten volle tot het besef dat de wereld waarin we leven een zekere tragiek inhoudt aangezien vooral onze westerse maatschappij overvol zit met conditioneringen die er ons jammergenoeg van kunnen weerhouden om te durven zijn wie we wérkelijk zijn.

We zijn uiterlijk a.h.w.  nog nooit zo rijk geweest maar innerlijk nog nooit zo arm.

Ik werd me er zowel door mijn klassieke als mijn alternatieve opleidingen van bewust dat énkel en alleen wanneer iemand tot zijn wàre kern is doorgedrongen – m.a.w. vollédig in zijn passie staat of in mensentaal  “ doet wat hij graag doet”  dit de basis vormt om écht gelukkig te kunnen worden.   Iemand die de moed heeft om deze weg te bewandelen zal uiteraard merken dat hiervoor veel lèf en een doelgerichte maar vooral  “voelgerichte” ingesteldheid voor nodig is.

 Dit is dan ook een weg die mij op het lijf en ziel geschreven is...

vorige pagina

 
 
Copyright © Body Mind Soul 2008 • layout: satyam webdesign